Företagsfotografering

 

Bilder direkt?

KONTAKTA OSS

"I never read. I just look at pictures." Andy Warhol

Även om Mr Warhol sa detta på 60-talet är det än mer sant idag. Flera miljoner bilder delas på internet varje dag. Hälften av bilderna är bara online i max tio sekunder, det ett enormt flöde. Det är ingen tvekan om att det finns ett stort intresse för att sprida och titta på bilder. Att kommunicera med bilder har kanske aldrig varit viktigare för företag än idag. Idag måste du hitta ett sätt att nå ut med dina budskap. För att nå ut med din kommunikation på bästa sätt behöver du idag ofta vara personlig och lokal. Företag behöver kännas, inte bara synas! Då ökar du dina möjligheter att nå ut till potentiala kunder och öka din kundkrets.

Bildbanken

Fotofabriken har skapat en unik bildbank. I den här bildbanken hittar du lokala och professionella bilder till ditt företag för intern och extern kommunikation och marknadsföring. Bildspråket är Fotofabrikens med fokus på Östergötland och Norrköping. Våra bildmotiv lyfter det lokala och hållbara. Det här är bildbanken för det medvetna företaget som vill vara i framkant. Välkommen till bildbanken.se.

Just nu uppdateras Bildbanken och kan inte nås. Söker du bilbanksbilder kontaktas vi direkt  så hjälper vi dig.

The Fotofabriken Way

Våra arbetsmetoder utgår alltid från kundens behov och kundens. I vår profession ingår det att vi hjälper dig att identifiera dina behov och skapa en maximal nytta av de bilder vi tar åt dig. Vad vill du förmedla? Till vem och i vilket sammahnag? 

Vi jobbar alltid med helhetslösningar och förutom bra service och bilder för ditt behov så ligger det i vår profession att ge dig råd och vägledning när du behöver. Att anlita oss ska generera i en hög bildkvalitet och upplevas som enkelt.

Det ska också vara en investering för dig. Det ska vara lönsamt. Att hjälpa dig ta bilder som täcker även framtida behov hos dig minskar dina kostnader då vi optimera de tillfällen vi jobbar tillsammans. Kan de bilder vi tar visas 500 gånger istället för 20 gånger minskar kostanden per tilfälle bilden visas. Vårt mål är alltid att göra varje bildanvändningstilfälle så kostnadseffektivt som möjligt för dig. På så vis gör vi en kostnad till en investering.

Till våra företagskunder ingår alltid högupplösta bildfiler med fri bildanvändarrättighet. Kontakta oss för mer information och exakt offert specifikt utifrån era önskemål.

Det låter ju bra.

Kvalitet. En hög bildkvalitet förutsätter en professionell fotoutrustning och hög kunskap om hur den ska användas men det krävs också att fotografen har ett bra bildseende och många års erfarenhet inom yrket. Det har vi.

Professionalitet. Vi kan ta de finaste bilder i hela världen men om de inte är det du vill ha så har de inget värde. Att vi vet vad du har tänkt att använda dina bilder till är viktigt. Att vi vet vad ditt företag vill kommunicera är också viktigt. Vi lyssnar in det som sägs mellan raderna och hjälper dig formulera det du söker när du behöver.

Enkelt. På alla plan. Vi har skapat en heterogen arbetsgrupp. Vi sätter dina behov i mitten och tittar på vad vi kan göra för dig. Vi kan på så vis lättare anpassa oss efter dina behov och önskemål. Har du kort varsel så bara försöker vi lösa det helt enkelt. Ibland är fotograferingar utomhus och i behov av olika väder. Fel väder? Då bokar vi bara en ny tid.

Investering. I grunden har Fotofabriken Niclas med en gedigen fotobakgrund och mer än 20 års erfarenhet av fotografering och bildskapande och Linda med en masterexamen med inriktning psykologi, strategi och marknad. Därför kan vi hjälpa våra kunder mot ännu bättre lösningar. De bilder vi tar ska bidra till att förstärka ditt varumärke och öka din försäljning, direkt eller indirekt. Vi hjälper dig med det.

Om personuppgiftshantering:

För företag gäller förnyade regler med start 25 maj 2018. Vill du veta mera om hur du som företag ska behandla dina anställdas personuppgifter i form av personalbilder och bilder på människor i olika digitala sammanhang kontaktar du Linda Hallgren, som är vår kontaktperson för GDPR så hjälper hon dig. Hon nås på telefon 0722-479700 eller på .