Om Fotofabriken

- ett företag i utveckling

Niclas Kindahl är den andra delägaren och en sann bildskapare som har använt kameran som uttrycksmedel sedan barnsben. 2001 var han med och startade Fotofabriken, efter några år i yrket. Hans kreativitet och kunskap inom bildskapande gör att han har en stor förmåga att leverera det bästa av det mesta i alla sammanhang. 2018 tog Niclas Gesällbrev och 2019 blev han Mästare godkänd av Sveriges Hantverksråd.

Om Fotofabriken

Fotofabriken startade 2001 som en del i ett större företag med syfte att erbjuda studioverksamhet till privatpersoner. Sedan dess har mycket hänt. Fotofabrikens avknoppades och ombildades till ett självständigt aktiebolag 2009. 2010 bildades nya ägarförhållanden och verksamheten vidareutvecklades med inriktning på tre affärsområden: företagskunder, privatkunder och volymfotouppdrag. 2018/2019 blev Niclas Kindahl Gesällbrevstagare och blev godkänd Mästare i fotografiyrket. Linda Hallgren utvecklade samtidigt byråsidan och kan idag erbjuda fotofabrikens företagskunder de bästa helhetslösningar inom marknadsområdet och framgångsrik kommunikation.

I kyrkan bor vi kvar.

Vi utvecklas och erbjuder nya tjänster.

Våra arbetsmetoder har alltid utgått från kundens behov och kundens syfte oavsett om man är privatperson eller företagskund hos oss. I vår profession ingår det naturligt att ta ett helhetsgrepp och konsultera dig kring ditt bildbehov i syfte att också skapa en maximal nytta av de bilder vi tar. 

Att anlita oss ska vara och har alltid varit pålitligt, lönsamt och enkelt. Därför har vi utvecklade samarbeten med bland annat tryckerier och webbyråer och har kunskap om dessa tjänster så att vi kan tillhandahålla helhetslösningar och förenkla för kunden.

Efter en längre tids erfarenhet av företagsuppdrag och med våra kunders bästa i tanken har vi sett ett behov av ytterligare förenklade processer kring våra helhetslösningar, främst riktade mot de små- och medelstora företag som använder våra tjänster. Mot denna bakgrund har vi nu utvecklat en del av Fotofabriken i syfte av att bistå med kunskaper och verktyg att hantera den nya personuppgiftslagen GDPR. Välkommen att läsa mer om vad Creates Reality kan göra för dig.