Just nu har vi sommarstängt men brådskar det så kontakta oss ändå. Kan vi hjälper vi dig alltid. Vi är åter 6/8.

 

Kontaktuppgifter

Telefonnummer växel: 011-16 70 30

E-post: [email protected]

Besöksadress: Trozelligatan 16, 602 35 Norrköping

Alla som jobbar här fotograferar också varför vi i perioder kan vara svåra att nå över telefonen. Du kan alltid maila oss ditt ärende och be om att få bli uppringd. Vi ringer alltid tillbaka till dig så snart vi kan.

Just nu har vi sommarstängt.

Vi är åter ordinarie öppettider 6/8.

 

Om våra Öppettider

Vi fotograferar alla dagar, alla tider efter överenskommelse. För våra studiokunder bokar vi generellt lördagar och helgdagar endast under bröllopssäsong.

Besöksöppettider:
Mån, Tis, Tors, Fre: 13-17

Besöksöppettider avser endast spontana besök, hämtning av bilder, körkortsfotografering, bildvisning och beställning, rådgivning etc. Vi har valt att begränsa dessa något så för att säkerställa att vi kan finnas tillgängliga för dig eftersom alla som jobbar här också har fotouppdrag. 

Körkort?

199 kr, 5 minuter, 4 bilder framkallade direkt i handen. Drop-In under våra öppettider.

Det här är vår medarbetare Lucas. Bli inte förvånad om det är han som svarar i telefonen när du ringer, hjälper dig och tar din körkortsbild, tar emot dig när du kommer eller har monterat dina fina bilder i ditt album. Precis som körkortsbilderna illustrerar kan Lucas konsten att kopiera sig själv och vara på alla platser samtidigt. Lucas finns här för dig och är vår förlängda arm så att vi tillsammans kan ge dig den bästa servicen vi kan.

Kontaktformulär - Offertförfrågan