Välkommen till vår studio.

Här har vi förevigat oändligt många ögonblick och oändligt många fler väntar. Det blir så om man har hållit på sedan 2001 och inte planerar att sluta. Så många fötter har trampat på det här golvet och skratten har varit så många att de fastnat i våra väggar och inte längre är möjliga att räkna. Vi är glada över det.

Vår uppgift är inte bara att trycka på kamerans avtryckare. Den är att få dig att känna dig bekväm här. Då blir det som bäst. Vi skapar det du söker och vet du inte vad det är så tar vi fram det åt dig. Med vår erfarenhet och kunskap fångar vi det du vill ha; allt från de naturliga ögonblicken, klassiska porträttutsnitt, lekfullhet och stilrent designade bildkreationer. Den underbara blandningen - precis som livet självt. Vi fångar det åt dig. Fotografering inklusive bilder från 995 kr. Kontakta oss för mer information och tidsbokning.

Hur fungerar det?

En fotografering hos oss börjar med att vi tillsammans hittar en tid som passar dig. Du får gärna ha med dig rekvisita liksom genomföra klädombyten under fotograferingen om du vill, men det går lika bra att inte förbereda så mycket. Vi genomför fotograferingar varje dag och har många olika rekvisita här. Det viktigaste är att du känner dig bekväm. Det ska kännas enkelt att komma till oss. Vi samarbetar med stylister och make-up artister, om du har intresse så meddela oss i samband med din bokning. Tiden du behöver avsätta är ca 30 minuter för en enbildsfotografering och ca 45 minuter för en serie generellt.

När fotograferingen har genomförts är det dags för bildval. Vi bokar in en visningstid tillsammans då vi tittar på era bilder och går igenom vad ni önskar. Vi förbereder alltid er visning och det är bra att skaffa barnvakt och komma båda vuxna tillsammans vid det här tillfället, om hushållet består av mer än en förälder. Vi har ett brett utbud av album, ramar och canvas och kan erbjuda dig att hämta färdiga produkter vid hämtning. Vi finns alltid här för att hjälpa dig med rådgivning och svara på frågor när helst du behöver under processens gång.

Generellt sett är vår leveranstid två veckor från bildbeställning men undantag kan göras om det är mer brådskande, samtidigt som vissa inramningar kan ta lite längre tid på grudn av väntetider hos leverantören. Vi sparar alltid alla dina bilder i fem år garanterat, oavsett vilka bilder du väljer. Du kan när som helst besöka oss och kostnadsfritt titta igenom dina bilder igen, beställa nya för nya tillfällen. Komihåg dina bilder när det är dags för julklappar, tackkort, doppresent eller julkort. Unikt och uppskattat säger vår erfarenhet.

 Välkommen till oss!

 PRISLISTA

 

Så här behandlar vi dina personuppgifter:

Alla som fotograferar sig hos oss får samtycka till att vi lagrar och behandlar personuppgifter, det går jättebra att säga nej till samtycke. Vi raderar då dina bilder och ditt kundnummer med dina kontaktuppgifter så snart vi levererat din beställning och betalning är genomförd. Vill du veta mer om detta kontaktar du Linda Hallgren, som är vår kontaktperson för GDPR så hjälper hon dig. Hon nås på telefon 0722-479700 eller på .