Supermodel

Norrköpings tuffaste Baby-klubb!

Välkommen till er första Babyfotografering!

Du som har en baby i åldern 0-6 mån, erbjuds en babyfotografering inklusive 8 framkallade bilder (12x12 alt. 9x12 cm) inmonterade i ett stort album. Du betalar endast 995 kr. (Ord. pris 1545 kr)

Villkoret för detta är att ni också gör en 1-års fotografering, betalar endast 995 kr (ord.pris 1545 kr) , där vi fyller på albumet med dina ny 8 st valda favoriterbilder från barnets 1-årsfotografering.

Efter varje fotosession bjuder vi på bildkonsultation under ca 60 minuter där vi träffas för bildval efter vardera fotografering, tillsammans med oss, där vi också har förberett en visningsfilm till varje visning.

Värdet på hela erbjudandet är 3090 kr. Du betalar totalt endast 1990 kr!

Anmäl Er via formuläret här nedan eller till [email protected] Du kan också ringa oss för att boka din tid, få mer information eller få era frågor besvarade på 011-167030.

Glöm inte att läsa Klubbreglerna här nedan!

Detta ingår i klubben:

Du förbinder dig att genomföra två fotograferingstillfällen. Fotografering 0-6 mån för 995 kr inkl. 8 st bilder 12x12 eller 9x12 cm. Fotografering 1 år för 995 kr inkl. 8 st bilder 12x12 eller 9x12 cm. Stort album ingår där vi monterar in dina valda bilder. Detta levereras med dina 8 första bilder insatta efter det första fotograferingstillfället. Möjlighet att göra efterbeställningar, så som förstoringar och olika väggbilder framkallade och inramade eller på canvas finns.

Klubbregler: 

Erbjudandet av babyfotografering för endast 995 kr, gäller endast mindre barn omkring 0-6 månader. Villkoret för detta är att ni tar en ny serie i samband med 1-årsdagen, för endast 995 kr. Om medlemskapet avbryts och enbart fotograferingstillfälle nummer 1 genomförs debiterar vi mellanskillnaden, för stort album och seriefotografering: 600 kr. Debitering genomförs i anslutning till barnets 1-årsdag om ingen ny fotografering bokats. För dig som ingått avtal om Supermodel Gravid debiteras du mellanskillnaden efter 3 månader från tillfälle 1 om ingen ny tid bokats.

Anmälan Supermodel

Så här behandlar vi dina personuppgifter:

När du anmäler dig enligt formuläret ovan tar vi emot det i vår e-post och kontaktar dig för tidsbokning, därefter raderar vi ditt inskickade kontaktformulär. När du kommer till oss tar vi kontaktuppgifter till dig så att du kan få ett kundnummer hos oss. I samband med att du kommer till oss så ber vi dig att samtycka till att vi får behandla dina personuppgifter och lagra dina bilder, det går jättebra att tacka nej till lagring av bilder och personuppgifter i form av kontaktuppgifter så snart dina utvalda bilder har levererats och betalnig genomförts, då tar vi enkelt bort dina personuppgifter och ditt kundnummer hos oss.

Till dig som har fått ett erbjudande hem i brevlådan:

Har du fått ett erbjudande hemskickat från oss behandlar vi dina personuppgifter så här: Vi köper ett adressregister en gång i kvartalet avseende de familjer som fått barn under en tremånadersperiod. I registret återfinns endast ditt för- och efternamn och er adress. Inga uppgifter om barnet finns med, ej heller personnummer till dig. Vi köper adressregistret från Spar, läs mer om det här. Vi har ett personuppgiftsbiträde som administrerar denna tjänst åt oss, detta företag heter Noleggio. Det köpta registret används endast för att du ska få detta erbjudande om Supermodel-fotografering och säljs inte vidare. Registret behandlas endast hos Noleggio för att tryckas på erbjudandeutskicken och används inte till någonting annat, registret raderas omgående och allra senast inom en två månaders period från inköpsdatum. Vill du komma i kontakt med Noleggio finner du kontaktuppgifter här. Vill du inte ha reklamutskick alls? Du kan få en spärr i SPAR mot direktadresserad reklam. För att spärra dina uppgifter klickar du enkelt här och följer instruktionerna.