"Samma vecka som det var beräknad födelse kom vi på att vi ville göra en gravidfotografering så plötsligt blev det bråttom. Fotofabriken tog emot oss med kort varsel. De förstod att det var bråttom. När vi sedan skulle ta fler bilder på barnen och ytterligare gravid- och barnfotograferingar var Fotofabriken det självklara valet eftersom vi upplevde ett så bra och personligt bemötande. De tar hänsyn till våra önskemål. Vi har alltid blivit supernöjda då de alltid har lyckats fånga våra personligheter."

Pernilla med familj

Barn- & Familjefotografering

Vi erbjuder både enbilds- och seriefotograferingar. Vi fotar lika ofta utomhus som i studiomiljö. För dig som har mindre barn har vi även ett specialerbjudande som vi kallar Supermodel med extra förmånlig prisbild. Vi säljer också presentkort på fotograferingar, en mycket mycket uppskattad present, julklapp eller dopgåva.

Prisexempel:

  • Seriefotografering inkl 45 minuters fotografering och 1 st. framkallad bild i 18x24 cm och 1 st digital fil i webbformat, 995 kr
  • Enbildsfotografering (ex till mormor, mammas 50-års present) inkl. framkallad bild 30x40 cm, 1400 kr

Lite information och tips till dig som besöker oss med små barn:

Våra kunder är alltid försäkrade hos oss liksom vår utrustning, det ingår i vår prisbild, precis som vår glada-barn-garanti. Ibland är det bara fel dag helt enkelt. Då fortsätter vi bara med en komplettering en annan dag, det kostar ingenting extra. Tillgång till mikrovågsugn, ombytesrum, skötbord och lekrum för medföljande syskon finns.

När det gäller fotograferingsdagar så rekommenderar vi inte fredag eftermiddag, vår erfarenhet säger att barnen är för trötta den dagen. Det är en fördel att medföljande syskon har en till förälder eller barnvakt med sig medan vi fotograferar det andra syskonet färdigt. Vi har en lekhörna i ett angränsande rum för självgående barn.

Efter fotografering bokar vi tid för bildvisning hos oss. Då får du möjlighet att välja bilder och beställa flera bilder och bildprodukter. I samband med fotograferingen får du med dig prislista, samtyckesblankett till bildlagring och information om hur vi behandlar dina personuppgifter mot bakgrund av GDPR. I samband med visningen överlämnar du samtyckesblanketten och sätter dig bekvämt ner i soffan, med en kopp varmt kaffe eller te, och förbereder dig för bildvisning med det bästa du vet! Då är det ett bra tillfälle att ordna barnvakt.

Det här är kul!

Välkommen till vårt lilla bildgalleri och inspirationssida!