"Samma vecka som det var beräknad födelse kom vi på att vi ville göra en gravidfotografering så plötsligt blev det bråttom. Fotofabriken tog emot oss med kort varsel. De förstod att det var bråttom. När vi sedan skulle ta fler bilder på barnen och ytterligare gravid- och barnfotograferingar var Fotofabriken det självklara valet eftersom vi upplevde ett så bra och personligt bemötande. De tar hänsyn till våra önskemål. Vi har alltid blivit supernöjda då de alltid har lyckats fånga våra personligheter."

Pernilla med familj

Barn- & Familjefotografering

Vi erbjuder både enbilds- och seriefotograferingar. Vi fotar lika ofta utomhus som i studiomiljö. För dig som har mindre barn har vi även ett specialerbjudande som vi kallar Supermodel med extra förmånlig prisbild. Vi säljer också presentkort på fotograferingar, en mycket mycket uppskattad present, julklapp eller dopgåva.

Prisexempel:

  • Seriefotografering inkl 45 minuters fotografering och 2 st. 18x24 cm framkallade bilder, 995 kr
  • Enbildsfotografering (ex till mormor, mammas 50-års present) inkl. framkallad bild 30x40 cm, 1400 kr

Så här går det till hos oss

Våra kunder är alltid försäkrade hos oss liksom vår utrustning, det ingår i vår prisbild, precis som vår glada-barn-garanti. Ibland är det bara fel dag helt enkelt. Då fortsätter vi bara med en komplettering en annan dag, det kostar ingenting extra. Tillgång till mikrovågsugn, ombytesrum, skötbord och lekrum för medföljande syskon finns.

Lite tips och råd inför din barnfotografering hittar du längst ner på sidan.

Efter fotografering bokar vi tid för bildvisning hos oss. Då får du möjlighet att välja bilder och beställa flera bilder och bildprodukter. I samband med fotograferingen får du med dig prislista, samtyckesblankett till bildlagring och information om hur vi behandlar dina personuppgifter mot bakgrund av GDPR. I samband med visningen överlämnar du samtyckesblanketten och sätter dig bekvämt ner i soffan, med en kopp varmt kaffe eller te, och förbereder dig för filmvisning med det bästa du vet!

Det här är kul!

Välkommen till vårt lilla bildgalleri och inspirationssida!      

                                                         Inför fotografering

Att gå till fotografen ska vara kul. Kom som du är. Tillsammans byter ni om hos oss, om ni vill. Gällande klädsel är neutrala färger och att undvika mönster bra att utgå ifrån generellt, men det finns inget rätt eller fel. När ni kommer så skriver vi in er så ni får ett kundnummer, tar betalt för grunden och tittar på bakgrunder och pratar närmare om hur just ni vill ha det. Om någon blir sjuka dagen innan eller samma dag så är det oftast bättre att ringa och boka om tiden till en annan dag för att underlätta för alla. Vi har både skötbord, ombytesmöjligheter i angränsande rum och micro för dig som behöver. Du får när som helst kontakta oss för mer individuella råd och lite tips kring just din fotografering. Varmt välkomna till oss!

För dig som fotograferar barn:

  • Att fotograferas ger många intryck för de allra minsta barnen så försök att hålla ett litet lugnare tempo både före och efter vår fotograferingsstund tillsammans.
  • Det kan vara bra om barnen är utvilade när ni kommer och får möjlighet att vila lite efter.
  • Förbered gärna barnen genom att prata om hur roligt det ska bli, då ökas förutsättningen för att barnet också tycker det.
  • Gällande tiden för ankomst är det så olika. En del barn behöver mer tid att acklimatisera sig, andra blir bara otåliga och uttråkade av att vänta en stund. Generellt kan det vara bra att komma omkring 5-10 minuter före utsatt tid.
  • Att välja dag kan vara svårt med alla tider som finns i familjen men vi rekommenderar att försöka undvika fredag eftermiddag och sena eftermiddagar, då vår erfarenhet säger väldigt trötta barn.
  • Man får jättegärna ta med både favoritnallen för trygghet som bildrekvisita eller någonting annat man vill ha med på bild och genomföra klädombyte under seriefotograferingen.
  • Det är sällan något problem att syskon är med när det lilla barnet skall fotograferas, men det är naturligtvis en fördel om både föräldern och vi kan koncentrera oss på fotograferingen. Om barnet vill finns lekhörna för syskon i ett angränsande rum till studion.