Fotokurser

Kurserbjudanden: Få familjerabatt om 50 % på den andra familjemedlems kursavgift. Anmäl dig tillsammans med en vän och få 100 kr i rabatt per kursdeltagare.

Fotoworkshop "Foto grund för dig som har tid" 

Ingen kursstart har ännu inplanerats.

Den här kursen riktar sig till dig som uppnått mogen ålder (eller har förutsättning) att fokusera på annat än arbetslivet. Du vill utveckla dina fotokunskaper och få ut mer av din digitalkamera. Vi utgår från gruppens erfarenheter och önskemål med kursen och berör grundläggande kamera- och fototeknik, inställningsmöjligheter och tekniker för att skapa bättre bilder. Fotografering är ljus och vi kursen innefattar också ljusets möjligheter. Den här kursen inspirerar dig att ta ditt fotointresse till nästa nivå.

Egen digitalkamera medtages. Lunch ingår. Intresseanmälan om deltagande i formuläret nedan. Max antal deltagare: 12 st. Kursen kräver minst 6 anmälda för att genomföras. Prisbild för kursedeltagande är 895 kr ink. moms. Beloppet faktureras med sista betalningsdag i anslutning till kursstart.

Fotoworkshop "Foto grund vuxen"

Den här kursen riktar sig till dig 16 år och uppåt som vill få ut mer av din digitalkamera. Den här kursen är fördelad på två tillfälle; omfattande ett teoritillfälle och ett praktisk tillfälle. Vi utgår från gruppens erfarenheter och önskemål med kursen och pratar om grundläggande kamera- och fototeknik, inställningsmöjligheter och tekniker för att skapa bättre bilder. Fotografering är ljus och vi pratar också om ljusets möjligheter. Under eftermiddagen går vi ut och praktiserar våra kunskaper tillsammans. Den här kursen bejakar din kreativitet och tar ditt fotointresse till en ny nivå!

Egen digitalkamera medtages. Intresseanmälan om deltagande i formuläret nedan. Max antal deltagare: 12 st. Kursen kräver minst 8 anmälda för att genomföras. Prisbild för kursedeltagande är 895 kr ink. moms. Beloppet faktureras med sista betalningsdag i anslutning till kursstart.

Fotoworkshop "Mamma & lilla Jag"

Ingen kursstart har ännu inplanerats.

Den här kursen riktar sig till dig som är föräldraledig mamma eller pappa. Du vill utveckla dina fotokunskaper för att ta ännu finare bilder på ditt barn. Vi varvar teori och praktik, med tonvikt på praktik, den här förmiddagen. Vi utgår från gruppens önskemål med kursen och berör grundläggande fototekniker för att skapa fina bilder på barn. Här är komposition, ljusförhållande och kommunikation centrala delar. Den här kursen inspirerar dig att ta ditt bildskapande till nästa nivå och förhoppningsvis har du fina bilder i din kamera när vi avslutar dagen.

Egen digitalkamera medtages. Intresseanmälan om deltagande i formuläret nedan. Max antal deltagare: 8 st. Kursen kräver minst 5 anmälda för att genomföras. Prisbild för kursedeltagande är 695 kr ink. moms. Beloppet faktureras med sista betalningsdag i anslutning till kurstillfället.

Fotoworkshop "Foto grund ungdom"

Ingen kursstart har ännu inplanerats.

Den här kursen riktar sig till dig mellan 12-17 år som vill få ut mer av din digitalkamera. Förmiddagen ägnar vi åt teori. Vi utgår från dina erfarenheter och önskemål med kursen och pratar vidare om grundläggande kamera- och fototeknik, inställningsmöjligheter och tekniker för att skapa bättre bilder. Fotografering är ljus och vi pratar också om ljusets möjligheter. Under eftermiddagen går vi ut och praktiserar våra kunskaper tillsammans. Vi avslutar dagen med ett roligt fotomaraton! Den här kursen bejakar din kreativitet och vill utveckla din skaparglädje!

Kursen förutsätter att egen digitalkamera medtages. Intresseanmälan av målsman i formuläret nedan. Max antal deltagare: 10-12 st. Kursen kräver minst 8 anmälda för att genomföras.

Intresseanmälan:

Kursvillkor: 

  • Fakturering sker via e-post och ska vara betald innan kursstart.
  • Fotofabriken förbehåller sig rätten att ställa in ett kurstillfälle i händelse av för få anmälda. I händelse av detta återbetalas eventuell inbetald kursavgift.
  • Fotofabriken förbehåller sig rätten att ändra plats och innehåll efter väder.
  • Vid avanmälan tidigare än 2 dagar innan kurstillfället återbetalas hela kursavgiften. Sker avanmälan senare än 2 dagar innan kurstillfället återbetalas 2/3 av kursavgiften. 
  • OBS. För deltagande i ungdomskursen behöver anmälan genomföras av målsman. 
  • Om du har ett erbjudande som nyttjas gäller endast ett erbjudande per kurstillfälle per deltagare.
  • En intresseanmälan är inte bindande.